نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم

مذاکره کننده ارشد صهیونیست: در هر شرایطی، جنگ در غزه را ادامه می‌دهیم

مذاکره کننده ارشد صهیونیست: در هر شرایطی، جنگ در غزه را ادامه می‌دهیم دنیل لِوی اعلام کرد مقامات صهیونیست به طور شفاف مخالف پایان جنگ در غزه هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۰۳۴

به گزارش ر اهبرد معاصر، دنیل لِوی، مذاکره کننده ارشد پیشین صهیونیست اعلام کرد جنگ در غزه ادامه خواهد داشت حتی اگر آمریکا چیز دیگری بگوید.

 

وی با اشاره به مفاد طرح صلح مطرح شده از سوی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا خاطر نشان کرد: درخواست حماس برای عقب نشینی کامل ارتش اسرائیل از غزه موضوع جدیدی نیست. این موضوع پیشتر نیز مطرح شده بود و حتی در قطعنامه شورای امنیت نیز بر آن صحه گذاشته شده است. این بخشی از هر توافق صلحی است.

 

لِوی تاکید کرد: سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آمریکا به عنوان میانجیگر چه تعهدی نسبت به طرح خود در تمام مراحل آن دارد زیرا آنچه مانع از پیشرفت در مذاکرات صلح می‌شود این است که آیا به دنبال یک آتش بس دائمی هستید یا با یک آتش بس موقت بار دیگر شاهد شعله ور شدن منازعه و کشتار بیشتر و ویرانی هستیم.

 

این مذاکره کننده ارشد پیشین صهیونیست درباره مواضع تل آویو تصریح کرد: پاسخ اسرائیل کاملاً روشن است؛ جنگ ادامه خواهد یافت حتی اگر آمریکا چیز دیگری بگوید. درخواست برای پایان جنگ اکنون تنها از سوی جنبش حماس و جهاد اسلامی مطرح نمی‌شود بلکه تمامی جهان اکنون چنین درخواستی دارند.

 

سخنان دنیل لِوی در حالی مطرح می‌شود که مقامات حماس پیش تر بارها از این موضوع ابراز نگرانی کرده بودند که با تبادل اسرا با دشمن صهیونیست، تل آویو به نسل کشی خود در غزه ادامه داده و حاضر به استقرار آتش بس در این باریکه نباشد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار